"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
John Schellnhuber: praegune kurss aitab vaid Hiina majandust (1)
24. jaanuar 2017
Scanpix

"Kui te proovite viia USA tagasi West Virginia mäetippude hävitamisse ja kõige muu juurde, siis te kindlustate selle, et Hiinast saab kõigis valdades number 1. Lõpuks te saavutaksite täpselt selle, mida te lubasite vältida," ütles Potsdami Kliimamõjude uurimise instituudi uurija John Schellnhuber.

“Härra President, kui te tahate teha Hiina jälle üliheaks, siis te peate jääma kursile, mida te lubanud olete. Ma arvan, et see oleks lõpp USA juhtpositsioonile innovatsioonis ja majanduses. Kui te proovite viia USA tagasi West Virginia mäetippude hävitamisse ja kõige muu juurde, siis te kindlustate selle, et Hiinast saab kõigis valdades number 1. Lõpuks te saavutaksite täpselt selle, mida te lubasite vältida,” ütles Potsdami Kliimamõjude uurimise instituudi uurija John Schellnhuber, kes on olnud ka Angela Merkeli, paavst Franciscuse ja Euroopa Liidu kliimanõunik.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

teoreetik
24. jaan. 2017 22:22
https://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming_conspiracy_theory