"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riik otsib konkursiga parimaid kasvatusteadlasi (0)
26. jaanuar 2017
Scanpix

Eesti Teadusagentuur ootab kuni 1. märtsini töid kasvatusteaduslike tööde konkursile, mille preemiafond on 8100 eurot. Preemiad antakse üle aprillis Tallinnas toimuval hariduskonverentsil.

Sel aastal ootab teadusagentuur võõrkeeles publitseeritud teadustöid ja artikleid, magistritöid, publitseeritud doktoritöid, samuti didaktilis-rakenduslikke töid või õpikuid. Preemiad antakse üle aprillis Tallinnas toimuval hariduskonverentsil.

Kasvatusteaduslike tööde riiklik konkurss aitab esile tõsta ja tunnustada parimaid kasvatusteadlasi ning kasvatusteaduslikku uurimistööd laiemalt, õhutades uurimistulemuste publitseerimist ja tutvustamist õpetajatele ning koguavalikkusele.

Esimene, toona Heino Liimetsa nimeline kasvatusteaduslike tööde konkurss toimus 1990. aastal. Konkursi üle veerandsaja aastase ajaloo jooksul on tunnustatud sadu haridusteadlasi. Möödunud aastal esitati konkursile 39 teadustööd.

Aastast 2002 on konkursil riikliku konkursi staatus, seda korraldavad Eesti Teadusagentuur ja Eesti Akadeemilise Pedagoogika Selts, rahastab aga haridus- ja teadusministeerium.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.