"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Botaanikaaias näeb eksootilisi toidutaimi (0)
30. jaanuar 2017
Albert Truuväärt

5. veebruarini on botaanikaaias iga päev kella 11–16 avatud näitus "Taimne eksootika toidulaual". 4. ja 5. veebruaril kell 12 ja 13 toimuvad näitust tutvustavad ekskursioonid, kuhu pääseb botaanikaaia piletiga. 

Lisatasu eest saab osaleda 4. veebruaril kella 12-13.30 toortoidu valmistamise töötoas. Kohale võib tulla alates 5. eluaastast, valmistada saab banaanijäätist, energiapallikesi ja smuutit. Töötoas osalemine maksab lapsele koos saatjaga 22 eurot. Registreerimine töötubadesse manglus.mariin@gmail.com või tel 517 1868.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.