"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reformierakonna uus peasekretär ei asu ametisse (0)
30. jaanuar 2017
Scanpix

Kolmapäevast tööd alustama pidanud Reformierakonna uus peasekretär Rait Pihelgas andis erakonna juhatusele täna teada, et ei saa 1. veebruarist peasekretäri kohuseid täitma asuda.

Rait Pihelgas ütles kohtumisel Hanno Pevkuriga, et seoses ootamatute perekondlike põhjustega ei saa ta asuda Reformierakonna peasekretäri ametisse, vahendas BNS. 

“Mul on kohutavalt kahju öelda täna ei väljakutsele, millest nii palju ootasin. Elu mängib aga vahest mängu, milles ise osaline ei ole ja tänases olukorras ei soovi ma panna uut erakonna esimeest ning erakonda seisu, kus ma 100 protsenti peasekretäri tööle pühenduda ei saa,” ütles Rait Pihelgas.

Pihelgase sõnul soovib ta nii erakonnakaaslastelt kui avalikkuselt mõistmist. “Olukord on minu jaoks väga raske. Palun vabandust eelkõige Hanno ees, aga ka juhatuse ees, kes mind reedel toetas. Ma soovin võtta aja, et olla praegu toeks oma lähedastele ja kui aeg küps, panustada Reformierakonna edusse kohalikel valimistel,” märkis Pihelgas.

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles, et mõistab Pihelgase otsust. “Kuigi see on minu jaoks väga ebameeldiv, mõistan Raidi soovi keskenduda lähedastele. Meist keegi ei ole ootamatusteks valmis,” kommenteeris Pevkur.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.