"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veeda nädalavahetus Talvefestivali melu ja Simple Sessioni ekstreemspordiga! (0)
03. veebruar 2017
Scanpix

Nädalavahetusel Tallinnas juba igav ei hakka - linna vallutab kaunis Talvefestival ja hoogne Simple Session, lisaks toimub Õismäel lummav tulepidu ning kõlab mitmeid kontserte.

Laupäev:
Kell 11 algab Saku Suurhallis ekstreemspordivõistlus Simple Session. Võistlusest võtab sel aastal osa ligikaudu 140 oma ala tippu umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema ekstreemspordi sündmuse maailmas. Saku Suurhalli kerkib võistluse ajaks unikaalne ja hiigelsuur võistluspark, mis ühendab mõlema võistlusala väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks. Lisainfo leiad SIIT

Kell 16.30 algab Õismäe tiigi promenaadil kaunis tulepidu! Meeleolu loob Jaan Kirss, esinevad Kelfiriuse tuleartistid ja Terje Treimanni tantsustuudio. Toimub kuuskede põletamine. Lastele lasteala ja ponisõit vankri või saaniga. Ürituse lõpetab ilutulestik. Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 jätkub vanalinnas Tallinna 10. Talvefestival kauni kontserdiga Mustpeade Majas. Esinevad Kristina Fialová (vioola, Tšehhi) ja Irina Zahharenkova (klaver). Lisainfo leiad SIIT

Pühapäev:

Simple Sessioni teisel päeval vallutavad Saku Suurhalli pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia.

Kell 12 kõlab Vene kultuurikeskuses kaunis talvekontsert “Kallile sõbrale”. Lisainfo leiad SIIT

Kell 15 toimub Tallinna Talvefestivali raames heategevuslik gaalakontsert. Esinevad Kristina Kriit (viiul), Atlan Karp (bariton), Neeme Ots (trompet), Tiia Tenno (orel), Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia keelpillirorkester, juhendajad prof. Mari Tampere-Bezrodny ja prof. Peeter Paemurru, kontserti juhib Pille Lill. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.