"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
VIDEO! Joel Juht kutsub toetama Siimusti Lastekodu spordiplatsi rajamist (0)
22. veebruar 2017
JJ-Street Company

JJ-Street tantsukooli asutaja ja seikleja Joel Juht lööb kaasa maailma raskeimal ultramaratonil, mis toimub Marokos Sahara kõrbeliivades, oma osalemisega aga soovib ta toetada Siimusti Lastekodu Metsatareke. 

JJ-Street tantsukooli asutaja, harrastussportlane ja seikleja Joel Juht lööb 7.-17. aprillini kaasa maailma raskeimal ultramaratonil, mis toimub Marokos Sahara kõrbeliivades, oma osalemisega aga soovib ta toetada Siimusti Lastekodu Metsatareke treeningplatsi rajamist, kutsudes häid inimesi annetama lastekodulaste vaba aja veetmise võimaluste nimel.

Joel ütleb oma videopöördumises, et Metsatareke asub küll armsas metsakohakeses, aga lastel pole seal midagi teha ja lähim noortekeskus asub paari kilomeetri kaugusel. “Mulle tuli mõte rajada siia treeningpark, et noored ei teeks külas pahandusi, vaid et nad tegeleks tervisespordiga,” selgitab Joel.

Selle asukohaks saab majaesine plats, kuhu tulevad rööbaspuud, turnimisasjad, kätekõverdusvahendid ja väiksematele lastele mänguväljaku konstruktsioonid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.