"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas algab kultuuriloengute sari (0)
01. märts 2017
Scanpix

Kaasaegse vene kultuuri festivali ОПѢ FEST raames toimub Tallinna Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnas (Liivalaia 40) loengute sari vene kultuuri mõjust Eesti pealinnale.

Homme, 2. märtsil kell 13.00-14.00 toimuval loengul kõneleb kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa vene kultuuri ja kunsti mõjust Tallinna arhitektuurile. Loeng on eesti keeles, sissepääs kõigile huvilistele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Loengute sarjale saab registreerida https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeOjvnllxYevWfz9j6c9YiEz70vtaWV2ql9G0g4ezpe5KJNw/viewform

1.-12. märtsini korraldab Tallinna linn teist korda festivali, mis tutvustab kaasaegset vene kultuuri Eestis. Festivali ОПѢ FEST (“OPjat’ FEST”) raames tutvustatakse kultuuri linna erinevates kohtades mitmepalgeliste kunstiliikide vahendusel: film, kirjandus, muusika, tants, foto- ja maalikunst.

Üritusi ühendab linna ja linnaruumi teema kaasaegses kultuuris. Tähelepanu on pööratud venekeelsete kunstnike, näitlejate ja kunstimeistrite loomingule, mis on inspireeritud urbanismi ja argisuse esteetikaga.

Rohkem infot leheküljel www.tallinn.ee ning Facebook’is. Sissepääs tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.