"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rahvusooperis Estonia algas lemmiksolistide valimine (0)
05. märts 2017
Scanpix

Rahvusooper Estonia kuldsponsor SEB Pank annab seitsmendat korda välja publikupreemiad nais- ja meessolistile, kelle valivad välja ooperikülastajad.

Estonia koosseisuliste ooperisolistide seast selguvad võitjad vaatajahääletuse tulemusena ja kumbki publiku lemmik saab 2000-eurose preemia. Teatrikülastajad saavad anda hääle oma lemmikule, kui külastavad Estonia teatrit hiljemalt 26. märtsil. Seekordsed laureaadid kuulutatakse välja 30. märtsi ooperi “Aida” etendusel, vahendas BNS.

2016. aastal pälvisid SEB publikupreemia sopran Heli Veskus ja bariton Jassi Zahharov.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.