"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
FOTOD! Tallinna Keskraamatukogu tähistas 110. sünnipäeva! (0)
06. märts 2017
Vahur Lõhmus

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tunnustas pidulikul üritusel raemedaliga raamatukogu teenekaid töötajaid – Kalamaja raamatukogu juhatajat Kaja Palmistet ja majandusdirektorit Kaie Leesmenti.

Vaata galeriid (184)

Tallinna Keskraamatukogu tähistas hiljuti meeleolukalt oma 110. aastapäeva Salme Kultuurikeskuses. Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart tunnustas pidulikul üritusel raemedaliga raamatukogu teenekaid töötajaid – Kalamaja raamatukogu juhatajat Kaja Palmistet ja majandusdirektorit Kaie Leesmenti. Medalite üle andmist, pidulisi  ja peomeelolu vaata galeriist. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.