"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Luurekomitee juht: Trumpi säutse pole vaja võtta sõna-sõnalt (0)
08. märts 2017
Scanpix

USA kongressi esindajatekoja luurekomitee vabariiklasest esimees ütles, et pole näinud veel ainsatki tõendit, mis kinnitaks president Donald Trumpi väiteid, et Barack Obama administratsioon kuulas 2016. aasta valimiskampaania ajal pealt tema telefoni.

Devin Nunese sõnul võtab uudistemeedia Trumpi nädalavahetuse Twitteri säutse liiga sõna-sõnalt, vahendas BNS.

“President on poliitikas algaja — ta on teinud seda pisut üle aasta,” ütles Nunes ajakirjanikele. “Ma arvan, et paljusid asju, mida ta ütleb, võtate te vahel liiga sõna-sõnalt,” ütles ta.

Trump süüdistas laupäeval tõendeid esitamata Obamat: “Vean kihla, et hea advokaat suudaks vägeva juhtumi teha faktist, et president Obama kuulas pealt minu telefone oktoobris, just vahetult enne valimisi,” kirjutas president oma Twitteri-kontol.

“Kui madalale on president Obama laskunud, et pealt kuulata mu telefone väga püha valimisprotsessi ajal. See on Nixon/Watergate. Vilets (või haige) vennike,” jätkas ta teises säutsus.

Obama administratsiooni ametnikud on kõik Trumpi väited tagasi lükanud. Trump aga nõudis, et Nunese komitee ja teised kongressi komiteed, mis uurivad Venemaa sekkumist valimistesse, uuriksid ka tema väidet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.