"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Operatiivsõidul olnud päästeautos said avariis kolm päästjat viga (0)
08. märts 2017
Scanpix

Järvamaal sattus teisipäeva õhtul liiklusõnnetusse operatiivsõidul olnud päästeauto, milles said kolm päästjat vigastada.

Õnnetus juhtus kell 17.54 Paide vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 86. kilomeetril, kus väljakutsele sõitnud 22-aastase mehe juhitud päästeameti sõiduk Scania sõitis libedal teel paremale teelt välja ja paiskus paremale küljele, teatas siseministeerium BNS-ile.

Õnnetusest andsid päästjad raadioside kaudu ise teada ja palusid abi. Sündmusele reageerisid kaks kiirabi, Türi päästekomando päästjad ja politsei. Õnnetuse hetkel oli autos neli päästjat, kellest kolm toimetati Paide haiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.