"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reps ja Korb kohtuvad laupäeval mustamäelastega (0)
10. märts 2017
Scanpix

Mustamäel kultuurikeskuses toimub Kaja tasuta seminar "Keskerakond valitsuses", kus valitsuse ideedest ja eesmärkidest räägivad haridus- ja teadusminister Mailis Reps ning riigihalduse minister Mihhail Korb.

Keskerakonna Mustamäe piirkonna esimees Eha Võrk selgitas, et üritus toimub üle-eestilise ringsõidu raames, mille raames kohtuvad ministrid kohalike elanikega ning räägitakse peaministrierakonna tegevusest valitsuses. Üritus on tasuta ning võimalus on ministritele ka huvipakkuvatel teemadel küsimusi esitada.

 

“Uuel valitsusel on täitunud sada päeva ja sellega seoses on jõutud teha juba väga palju positiivsed otsuseid ja muudatusi meie elus. Kindlasti on inimeste jaoks oluline nendest kuulda vahetult ministritelt, kes neid muudatusi eest veavad,” ütles Võrk, kes kutsus kõiki tallinlasi ministreid kuulama.

 

Varasemalt on ministrid ürituse raames kohtunud inimestega nii Viljandimaal kui ka Saaremaal.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.