"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Haaberstis on avatud taluturg Otse Tootjalt Tarbijani ehk OTT (0)
16. märts 2017
Scanpix

Alates märtsi algusest on Haabersti linnaosas kahel päeval nädalas avatud Taluturg Otse Tootjalt Tarbijani ehk OTT.

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul on taluturul müügil ilma vahendajateta otse tootjalt tarbijale mõeldud toidukaubad. “Selleks, et piim, juust, liha ja juurikad jõuaksid väiketootjatelt linnainimesteni, on taluturg OTT avanud kaks uut müügikohta – Õismäel ja Kakumäel. Taluturg pakub Haabersti elanikele head võimalust soetada endale puhast ja kodumaist toidukraami otse väiketalunikelt,” ütles Jürgenson.

Taluturg on avatud igal reedel kell 16.00-18.00 Nurmenuku keskuse ees (Ehitajate tee 107) ja igal esmaspäeval kell 16.00-18.00 PetCity parklas (Rannamõisa tee 8)  Kakumäe Selveri vastas.

Müügiks pakutakse väiketalunikelt ja –tootjatelt lehmapiima, juustu, juurvilju, kanamune, mett, kitsepiima ja kitsepiimatooteid sealhulgas jäätist, käsitöö pelmeene, taluleiba, suitsuliha ja palju muud maitsvat.

Kaubanduse korraldaja on Kuusemäe Talutoit OÜ
Info ja ettetellimine: Facebook Taluturg Tallinnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.