"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Multikatöötuba ootab lastemuuseum Miiamillas huvilisi (0)
20. märts 2017
Scanpix

Kalamaja lastemuuseum Miiamilla ootab 22. märtsil kella 12-13.30 lapsi muinasjututegelaste kujulisi magneteid meisterdama. 

Osavõtt maksab 3 eurot. 24. märtsil kella 11.30-14 saab osaleda lamenukk-animatsiooni töötoas, et teha ka lühikest multifilmi. Registreerimine laste@linnamuuseum.ee , osavõtt maksab 12 eurot. Info www.linnamuuseum.ee/lastemuuseum või tel 641 3491.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.