"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haridus- ja teadusministeeriumi kantsleriks on tõusmas Tea Varrak (0)
21. märts 2017
Scanpix

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps teeb valitsusele ettepaneku nimetada ministeeriumi kantsleriks Tea Varrak.

Kantsleri ametikoht jäi tühjaks, kui varem seda tööd teinud Janar Holm asub tööle sotsiaalministeeriumi tööala asekantslerina. Neljapäeval paneb haridus- ja teadusminister Mailis Reps suure tõenäosusega valitsusele ette nimetada kantsleriks Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varrak.

1960. aastal sündinud Varrak lõpetas 1992. aastal Tallinna Tehnikaülikooli raamatupidamise  ja majandusanalüüsi erialal. Aastal 1998  kaitses ta Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistrikraadi. Ta on olnud Mainori majanduskooli, Audentese ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht. Aastatel 2005-2006 oli Varrak rahandusministeeriumi abiminister ning aastatel 2006-2011 rahandusministeeriumi kantsler.

Alates 2011. aasta märtsist oli Varrak Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse direktor ning slates 2013. aasta septembrist Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja rahvusvaheliste suhete prorektor.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.