"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MARKO POMERANTS: Saan aru küll, et metsal on peale puidu palju muid väärtusi (0)
23. märts 2017
Dmitri Povilaitis

Looduskaitseaktivistide mure metsade ülemäärase raie pärast ei näe vaibuvat. Tänase valitsuse pressikonverentsi järel tegi keskkonnaminister Marko Pomerants veel ühe katse ära seletada, mis meie kuusikute raievanuse langetamise ja üldse metsa raiumise ümber ikkagi toimub.

“Keskkonnaminister kindlasti teab, saab aru, et metsal on palju väärtusi ja ökosüsteemi tulevik on tähtis,” seletas Pomerants. Pikemalt vt videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.