"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Õigusapteek annab aprillis tasuta abi Haaberstis (0)
24. märts 2017
Scanpix

Eesti Juristide Liit koostöös Tallinna linnavalitsusega korraldab 13. aprillil algusega kell 10 Haabersti Vabaaja Keskuses tasuta õigusabi päeva. Õigusabi annavad erinevate valdkondade juristid, ükski küsija ei jää abita.

Nõu antakse: perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete-, pärimisõiguse-, notaritoimingute-, töölepingu seaduse-, töövaidluste lahendamise-, korteriühistute problemaatika- (sealhulgas kaebused korteriühistute tegevuse peale), täitemenetluse rakendamise-, väärteomenetluse- ja MUPO-ga vaidluste-, tarbijakaitse probleemide ja vaidluste-, maksuõiguse-, kohtusse pöördumise-, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise-, lepingu- ja võlaõiguse alal.

Eelnev registreerimine ei ole vajalik, õigusabi antakse elava järjekorra alusel. Oodatud on kõik abivajajad, tagatud on nii eesti- kui ka venekeelne tasuta õigusalane nõustamine.

Täpsemat infot Õigusapteegi kohta saab Eesti Juristide Liidu koduleheküljelt www.juristideliit.ee, Facebookist või helistage telefonidel 6313002, 6314466.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.