"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas harjutati rohelise koridori loomist (0)
28. märts 2017
Scanpix

Roheline koridor tekitatakse Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaasõnul fooride abil. "Ja tegemist oleks siis erakorralise sündmusega, kus on vaja luua siis eriline koridor päästetehnika liikumiseks, " ütles Rüütelmaa.

“Testisime siis rohelise koridori loomise võimalust ja mõõtsime ära ajavahemikud selleks, et tulevikus oleksid rohelised koridorid päästele, tuletõrjele, politseile, aga loomulikult ka Euroopa Liidu eesistumise ajaks siis vastavatele külastajatele,” sõnas Rüütelmaa Tallinna Televisiooni uudistesaates “Täna”.

“Üldiselt oli olukord normaalne,” hindas katsetuse käiku politsei vanemkorrakaitseametnik Tõnu Janter. “Kindlasti oli ka neid, kes natuke tähelepanematud olid.”

Paari jalakäija kohta, kes vilkuritega autode eest teed ületasid, ütles Tõnu Janter, et nad ei käitunud õigesti. “Tegelikult sireenid ongi mõeldud üldjuhul jalakäijatele, sest ega autos sees olles juht väga neid ei kuule,” täpsustas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.