"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinn andis rahvusvaheliste ürituste delegaatidele tasuta sõidu õiguse (0)
29. märts 2017
Scanpix

Tallinna linnavalitsus otsustas anda viie rahvusvahelise ürituse delegaatidele linna ühistranspordis tasuta sõidu õiguse.

Tallinn Music Week 2017 linnafestivali delegaadid saavad Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordi liinidel tasuta sõita 30. märts kuni 2. aprillini. Rahvusvahelisel 2017 Tallinn Open – 29. Kr. Palusalu noorte maadlusvõistlusel ja sellele järgnevas maadluslaagris osalejad saavad linna ühistransporti tasuta kasutada 30. märtsist kuni 8. aprillini.

Ajavahemikul 19.-21. juuni saavad linna ühistranspordiliine tasuta kasutada rahvusvahelisel noorte jalgpalliturniiril Tallink Football 2017 osalejad. Euroopa noorte teadlaste konkursil EUCYC 2017 osalejad saavad õiguse 21.-27. septembrini linna ühistranspordis tasuta sõita.

Ajavahemikul 3.-11. märts 2018 saavad linna ühistranspordiliinidel asuta sõita taliujumise maailmameistrivõistlustel osalejad.

Tallinn annab ühekordselt ja lühiajaliselt sõidusoodustuse olulise rahvusvahelise või kohaliku omavalitsuse tähtsusega üritusel osalejatele.

Tallinn Music Week 2017 linnafestivali külastab umbes 1000 delegaati. Tallinn Open – Kr. Palusalu Noorte Maadlusvõistlus toimub Saku Suurhallis 31. märtsist kuni 2. aprillini ja sellele järgneva maadluslaagri 4.–7. aprillini. Võistlust toetab Tallinna Noorsoo- ja Spordiamet ja teised omavalitsused. 2017. aasta võistlusele on oodata üle 1800 maadleja umbes 26 riigist, sh Eestist umbes 500. See on osavõtjate arvult Euroopa suurim ja maailmas suuruselt kolmas maadlusvõistlus.

Rahvusvaheline noorte jalgpalliturniir Tallink Football 2017 korraldatakse käesoleval aastal 19.–21. Juunil, noortele vanuses 9–19 aastat korraldatav turniir toimub kolmandat korda. Võisteldakse Lilleküla jalgpallikompleksis. Turniirile on tulemas võistkonnad Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt. Välisosalejate arv koos lastevanematega on orienteeruvalt 1000.

Euroopa noorte teadlaste konkurssi EUCYS korraldatakse alates 1989. aastast, Eesti õpilased on sellel osalenud alates 2002. aastast. Tänavu 21.–27. septembrini Eestis, Tallinnas toimuv konkurss on järjekorras 29. Konkursile on oodatud 69 riigi õpilaste riiklike teadustööde konkursside parimad. Osaleb umbes 40 riiki, kokku ligikaudu 250-300 osalejat.

2018. aasta märtsis korraldatakse Tallinnas taliujumise maailmameistrivõistlused. Prognoosi kohaselt ulatub võistlejate arv 2500 inimeseni 40 riigist. Võistluskeskus asub Tallinna südalinnas, Admiraliteedi basseinis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.