"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tarbijaõiguste päeval jagatakse kasulikke nõuandeid (0)
29. märts 2017
Scanpix

Homme, 30. märtsil kell 11-16.30 toimub Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis (Tõnismägi 2) järjekorras juba üheksas Tallinna tarbijaõiguste päev, kus kasulikke nõuandeid jagub nii tarbijatele kui kauplejatele.

Tarbijaõiguste päeval käsitletakse teemasid, mis pakuvad huvi nii tarbijatele, korteriühistute liikmetele kui kaubandusettevõtjatele. Eriti soovitatakse teadmisi hankima tulla internetikaubanduse tarbijatel ja sellega tegelevatel või sellega alustada kavatsevatel ettevõtjatel, kuna infot jagavad internetikaubandusega igapäevaselt tegelevad spetsialistid.

Evi Hindpere Raid & Ko Kinnisvara- ja Õigusbüroost tutvustab korteriühistute töökorraldust pärast uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse jõustumist 1. jaanuaril 2018. Levinumatest tarbijaõiguse väärarusaamadest kõneleb Andres Sooniste Tarbijakaitseametist. E-kaubandusest läbi tarbija ja kaupleja silmade kõneleb Signe Kõiv Eesti E-kaubanduse Liidust ning internetiäri maksustamisest räägib Kadriann Niinepuu ja Priit Vao Maksu- ja Tolliametist. Andreas Sõlg Maksu- ja Tolliametist räägib aga keeldudest ja piirangutest kaupadele postipakkides.

Tarbijaõiguste päeval toimub sünkroontõlge vene keelde. Osavõtt on kõigile tasuta, kuid soovitav on eelnev registreerumine. Täpsema ajakava leiab ja registreerida saab http://www.tallinn.ee/est/tarbija/Tarbijaoiguste-paev-2017 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.