"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Täna on viimane päev osaleda Looduse Aasta Foto konkursil (0)
05. aprill 2017
Scanpix

Looduse Omnibussi eestvedamisel toimuvale traditsioonilisele fotovõistlusele, kus võistlevad erinevates kategooriates nii täiskasvanud kui koolinoored, saab tänavu esitada esmakordselt ka liikuvaid pilte.

Juba reedel alustab tööd žürii filmimees Rein Marani juhtimisel, kuhu kuuluvad teiste hulgas ka maalikunstnik Tiit Pääsuke, loodusfotograafid Tiit Leito ja Urmas Tartes ning noor filmimees Ants Tammik, kes kümmekond aastat tagasi koolipoisina pälvis täiskasvanute ees Aasta Loodusfotograafi tiitli.

Tänavused võitjad kuulutatakse välja 30. aprillil Estonia kontserdisaalis. Parimaid fotosid saab näha ka Loodusfoto Aastaraamatus 2017, mis pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ning laste ja noorte kultuuriaastale „Mina ka!“.

Lisainfot võistluse kohta leiab ja pilte saab üles laadida aadressilt laf.looduseomnibuss.ee.

Looduse Aasta Foto 2017 viimane tähtaeg on 05.04 kell 22.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.