"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Viljandi kortermajas inimese surnuks tulistanud mees saadeti pikaks ajaks vangi (0)
06. aprill 2017
Scanpix

Tartu maakohus tunnistas Rene Petersoni (39) süüdi tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, tapmiskatses ja mõrvas ning mõistis talle liitkaristusena 14-aastase vangistuse.

Kohus leidis uuritud tõendite põhjal, et Peterson on süüdiv ja kuritegude õigusvastasust välistavad asjaolud puudusid. Kohus mõistis Petersonile raskeima kuriteo ehk mõrva eest karistuse seaduses ette nähtud sanktsiooni keskmises määras. Karistust määrates arvestades kohus tema isikut, kuriteo toimepanemise viisi ning kuriteole eelnevat ja järgnevat käitumist. Kohus ei tuvastanud karistust raskendavaid ega kergendavaid asjaolusid, sealhulgas puhtsüdamlikku kahetsust, vahendas Delfi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.