"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Teotahtelised inimesed on oodatud liituma Lastefondi vabatahtlikega (0)
07. aprill 2017
Scanpix

SA TÜ Kliinikumi Lastefond otsib Tallinna meeskonda uusi vabatahtlikke, kes sooviksid anda oma panust raskelt haigete laste ravitingimuste parandamisse.

Fondi vabatahtlikel on võimalik osaleda annetuste kogumise aktsioonidel, tutvustada Lastefondi erinevatel üritustel, korraldada ja ellu viia heategevuslikke ettevõtmisi, pakkuda välja uuenduslikke ideid annetuste kogumiseks, otsida uusi koostööpartnereid, rakendada Lastefondi hüvanguks oma erialaseid oskuseid ja tema muud fondile kasulikku, vahendas BNS.

Kõik huvilised on oodatud infoõhtule, kus saab lähemalt Lastefondi vabatahtliku tegevuse ja seniste vabatahtlike kogemustega tutvuda. Tutvumisõhtu leiab aset Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia banketisaalis kolmapäeval, 12. aprillil kell 18.

Fondi vabatahtlikega on oodatud liituma kõik need, kel võimalus ja soov panustada endale sobivas määras oma vaba aega raskelt haigete laste hüvanguks ning kel hinges kustumatu janu uute põnevate kogemuste, väljakutsete ja tutvuste järele.

Lastefondi Tallinna vabatahtlike juht Kaiu Kostabi julgustab fondi vabatahtlikega liituma, sest peab vabatahtlikku tööd lisaks heategevusele ka investeeringuks iseendasse.

“Tihti küsitakse minult, miks ma vabatahtlikku tööd teen ja sellesse oma vaba aega panustan. Vastus on lihtne: see on on ühelt poolt investeering iseendasse ja teisalt võimalus aidata neid, kes ei ole selleks ise võimelised. Lastefond on andnud mulle kuhjaga rohkem, kui olen ise panustanud – kõike seda, mida pole võimalik rahas mõõta, sest kogemustele, headele emotsioonidele ja ilusatele hetkedele ei saa hinnasilti külge panna,” rääkis Kostabi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.