"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! President Trumpi kustumatu nihutamiskirg (1)
07. aprill 2017
Scanpix

Juba pikemat aega on meediale silma jäänud Donald Trumpi kirg kohtumistel asjade, nagu veeklaasid ja paberid, paari sentimeetri võrra nihutamine. Teadupärast meeldib ka kassidele laualt ja riiulitelt  sinna asetatud esemeid ära "koristada", seega tabab video võrdlus lausa naelapea pihta!

Kehakeeleeksperdi ja California osariigi ülikooli psühholoogiprofessori Kevin Volkani sõnul võib Trumpi veidrat käitumist põhjendada nii tähtsate kohtumiste poolt tekitatud ärevusega ja sooviga olukorra üle kontrolli saada. Samas on professori sõnul tõenäoline, et nartsissistina tuntud Trumpil hakkab kohtumistel lihtsalt väga kergesti igav, eriti kui nad pole vestluse keskmes.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

...
7. apr. 2017 18:37
lausa naljaks on vaadata kuidas Pealinna ja teiste kremli hääletorude suhtumine Trumpi on muutunud.