"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Eesti Instagrami-staar esineb Poola DJ muusikavideos (0)
11. aprill 2017

Muusikavideo Tom Swooni loole ATOM on täies mahus filmitud Tallinnas, Eestis. Video režissöör on Soomest pärit Jarkko Jortikka, kes on ka filmiproduktsiooni ettevõtte Vita Pictura Finland kaasasutaja

Tom Swoon on Poola päritolu DJ ja elektroonilise muusika produtsent. Ajakiri DJ Mag valis Tom Swooni aastal 2015 maailma parimate DJ-de TOP100 edetabelis 46.-ndale kohale. Tom Swooni esindaja on Itaalias asuv elektroonilise muusika üritusi ja kontserteid korraldav ettevõte Kockout Artists, kes tegutseb Euroopa turul juba enam kui kümme aastat. Muusikavideo annab välja legendaarne Spinnin’ Records, mille tuntust ilmestavad näiteks üle kümne miljoni subscriber-i Youtube kanalil.

ATOM-i videos osalevad Eesti Instagrami staar Liisa Leetmaa, vlogger ja sotsiaalmeedia staar Vlad Freedom, Vita Pictura peaprodutsent Serj Rimma ning parim Eesti postitantsija Natalja Zubkova. Cameo teeb videos Soome modell ja ilublogija Sofia Dao Leppäkorpi.

Muusikavideo ATOM on täies mahus filmitud Tallinnas, Eestis. Video režissöör on Soomest pärit Jarkko Jortikka, kes on ka filmiproduktsiooni ettevõtte Vita Pictura Finland kaasasutaja. Kinematograafilised lahendused videole on loonud Ermins Baltais – Läti päritolu operaator, kes õpib Eestis asuvas Balti Meedia ja Filmikoolis. Koostöös Vita Picturaga on tal valminud mitu muusikavideot ja koos filmiti ka Weekendi festivali Soomes.

Lisaks ATOM-i videole produtseeris Vita Pictura meeskond Tom Swoonile Live Show visuaalid, mis hakkavad saatma ta DJ sette suurel ekraanil kontserttuuril üle maailma. Live Show visuaalide režissöör on Terry from the East (Andri Peetso) ja videotes astuvad üles sotsiaalmeediakuulusus ja modell Reelika Bergman ning sotsiaalmeediastaar, terviseblogia ning fitness modell Merilin Taimre, kelle kirjasulest on ilmunud raamat, mis tutvustab tervisele kasulikke retseptide ja kutsub üles tervislikule elustiilile

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.