"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EBELI: Ma arvan, et metsa raiutakse liiga palju (1)
13. aprill 2017
Ekraanitõmmis

"Tundub jah, et raiutakse liiga palju, liiga massiliselt ja tehakse lageraiet, seda saaks ka teha kuidagi humaansemalt," vastas Pealinna küsimustele tallinnlanna Ebeli.

“Ma arvan, et metsa raiutakse liiga palju, juhul, kui seda tehakse ainult selleks, et saada rahalist kasu. Raha teenimise eesmärk tundub olema ainukene raiumise mõte, sest praegu ei arvestata metsades elavate liikidega ja meie looduse säilitamisega. Pärnu poole sõites on metsa vaadates lausa masendav pilt. Tundub jah, et raiutakse liiga palju, liiga massiliselt ja tehakse lageraiet, seda ka teha kuidagi humaansemalt,” sõnas Ebeli.

Pikemalt intervjuud vaata videost.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ants
14. apr. 2017 11:21
Siin tuleb mitte arvata , aga hädakella lüüa!