"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raekojas anti üle nimetunnistused (0)
13. aprill 2017

Täna andis Tallinna abilinnapea Merike Martinson Raekojas üle nimetunnistused 43le lapsele, kellest enamus on sündinud veebruaris ja märtsis 2017.

Nimetunnistuste saajatest olid 18 tüdrukud ja 25 poisid, on üks paar kaksikuid ja ühes peres sündis kolmas laps. Populaarsemad tüdrukute nimed veebruaris ja märtsis olid Arabella, Maria, Alisa ja Aleksandra ning populaarsemad poiste nimed olid Oliver, Robert, Mark ja Albert.

Tallinna linn kinkis noortele tallinlastele Helina Tilga joonistusega piimakruusi koos pudrukausiga ning nimetunnistuse, mis on Tallinna vapiga kaante vahel. Nimetunnistuste üleandmisel ütles Martinson, et just sellele varale, kes oma vanematega siia Raekotta tulnud on, toetubki Tallinn tulevikus. Lastearstina tõdes abilinnapea, et vanematel on väga suur roll selles, et hoida oma lapsed tervena ja kinkida neile õnnelik lapsepõlv.

Veebruaris ja märtsis registreeriti Tallinna Perekonnaseisuametis 805 lapse sünd.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.