"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Maapäeva tähistati Südalinna Koolis puude istutamisega (0)
21. aprill 2017
Albert Truuväärt

Täna, Rahvusvahelisel Maapäeval, istutasid Tallinna Südalinna Kooli  esimeste klasside õpilased kooli siseõuele kaks iluõunapuud ja tänavapoolsele haljakule ühe pihlaka. 

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul sai see ilus traditsioon, Rahvusvahelisel Maapäeval kooli hoovidesse puid istutada, Tallinnas alguse 2014 aastal. „Siis istutasid esimeste klasside õpilased iluõunapuid Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi hoovi.  2015. aastal tähistati Maa päeva Tallinna Rahumäe Põhikoolis ja mullu istutasid Haabersti Vene Gümnaasiumi esimeste klasside õpilased kooli õuele neli iluõunapuud. “Esimestes klassides õppivate laste jaoks on see väga tähtis üritus, seda enam, et neil on kuni kooli lõpetamiseni võimalus oma ühiselt istutud puu eest hoolitseda,“ kes ka täna koos lastega puude istutamisest osa võttis.”

Vaata galeriid (13)

Rahvusvahelist Maa päeva korraldatakse ÜRO eestvedamisel 1970. aastast, et juhtida tähelepanu keskkonnaprobleemidele ning innustada inimesi keskkonnasäästlikult käituma. Heakorrakuu tegevusi koordineerib Tallinna keskkonnaamet. Täpsemat teavet heakorrakuu tegevuste kohta leiab veebiaadressilt www.tallinn.ee/heakorrakuu  ja vene keeles: www.tallinn.ee/rus/heakorrakuu 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.