"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! Saaremaa hirmnaljakas liikluskurioosum kogub internetis kuulsust (0)
21. aprill 2017
Ekraanitõmmis

Kuressaare linna tänavakaamera jäädvustas liiklusõnnetuse, kus autojuht jooksis sõiduteed ületavale daamile appi, kuid unustas käsipiduri peale tõmmata. Videot Saaremaal toimunud kummalisest vahejuhtumist on vaadanud enam kui 3 miljonit silmapaari. 

Kuressaare linna tänavakaamera jäädvustas veebruaris kummalise liiklusõnnetuse, kus autojuht jooksis sõiduteed ületavale vanemale daamile appi, kuid unustas käsipiduri peale tõmmata.

Mees väljus rutakalt autost, et hädasolijat aidata, kuid unustas peale tõmmata käsipiduri. Seetõttu hakkas sõiduauto tema ja jalakäija poole veerema. Samal ajal kui juht üritas autot omal jõul peatada, kukkus jalakäija lihtsalt pikali. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.