“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Hopneri majas kõlab Kadi Uibo kontsert (0)
24. aprill 2017
Scanpix

Kadi Uibo laulab, mängib harmooniumi, väikekannelt ja kalimbat, löökpillidel saadab teda Eno Kollom. Kontserdil kõlavad nii vanemad kui ka uuemad laulud, mis on sündinud Anna Haava, Marie Underi, Mathura ja Kadi Uibo tekstidest.

28. aprillil kell 19 toimub Hopneri majas (Raekoja plats 18) Kadi Uibo autorikontsert “Naeran kuule”.

Uibo laulab, mängib harmooniumi, väikekannelt ja kalimbat, löökpillidel saadab teda Eno Kollom. Kontserdil kõlavad nii vanemad kui ka uuemad laulud, mis on sündinud Anna Haava, Marie Underi, Mathura ja Kadi Uibo tekstidest. Piletid hinnaga 8 või 10 eurot müügil Piletilevis ja tund enne kontserdi algust kohapeal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.