"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vähiravifond müüs 12 800 helkurit ja 45 000 šokolaadi (0)
24. aprill 2017
kingitudelu.ee

Vähiravifond "Kingitud elu" müüs 2016. aasta septembrist selle aasta veebruarini kaubandusvõrgus 12 800 heategevuslikku helkurit, mille kogu müügitulu läheb vähihaigete ravi toetamiseks. 

Helkurid olid müügil juba kolmandat hooaega. Läinud sügistalvisel hooajal sai neid soetada Selveri ja Circle K poodidest ning Stockmannist. Helkurite tarnijaks on vähiravifondi pikaajaline koostööpartner Fifaa, vahendas BNS.

“Meie klientide turvalisus on meile oluline, sest nende seas on nii autojuhte kui ka jalakäijaid ja kuna iga müüdud helkur aitab vähihaigeid, saame teha lausa kaks head korraga,” ütles Circle K turundusjuht Diana Viegel. “Oleme vähiravifondiga koostööd teinud juba mitu aastat ja ka meie töötajad tunnevad ennast suurepäraselt, et saavad panustada ka heategevusse.”

“Helkur on kõige soodsam elukindlustus, seaduse järgi kohustuslik ja äärmiselt vajalik abivahend kõigile liiklejatele. Meie oleme sellest teinud topelt elupäästja: ostes helkuri, tegid end nähtavaks ja toetasid ka vähihaigete võitlust elu eest,” rääkis vähiravifondi “Kingitud elu” tegevjuht Katrin Kuusemäe.

Vähiravifond tänab kõiki helkuriostjaid ning kampaania koostööpartnereid, kelleks on Fifaa, Selver, Stockmann, Circle K Eesti, Kaupmees Hulgikaup, Smarten Logistics ja DPD.

Alates eelmise aasta lõpust müüakse Circle K teenindusjaamades ka “Kingitud elu” heategevuslikke piimašokolaade, mis valmistati Circle K tellimusel. Märtsiks oli Circle K kliendid ostnud kokku ligi 45 000 šokolaadi, toetades sellega vähihaigeid kokku 10 000 euroga. Valitud jaamades jätkub šokolaadide müük ka praegu.

Vähiravifond “Kingitud elu” toetas 2016. aastal 40 inimese ravi kokku rohkem kui 750 000 euroga. Mitmed neist elavad tänu fondi toele juba aastaid, on ka täielikult vähist tervenenud abisaanuid. Tänavu on fond ainuüksi kolme kuuga õla alla pannud rohkem kui 20 inimese ravile, kellest noorim on viieaastane. Praegu toetab fond kokku 36 inimese ravi.

Fondi püsiannetajaks hakkamine on imelihtne: seda saab teha loetud sekunditega fondi kodulehel www.kingitudelu.ee asuva pangalingi kaudu.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond “Kingitud Elu” on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.