"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KAROLIN: Salaja ei tohi asju korraldada (0)
26. aprill 2017
Ekraanitõmmis

"See oli päris suur haav, mis tookord tekitati. Inimestele tuleb ikkagi selgitada oma tegutsemist, et selliseid tegevused ei paistaks välja halvas valguses," rääkis Karolin pronksiöö sündmusi meenutades.

“Ma mäletan väga hästi, mis on kümme aastat tagasi juhtus. Väga suur mäss oli Tõnismäel. Mäletan ka seda, et minu toonane ametikoht oli üsna hirmunud sellest, sellepärast, et ka meie vaateaknad olid nii-öelda hävitamisohus.

Mina võib-olla nende sündmuste süüdlast ei oskagi välja tuua, aga tol ajal käis Ansipi nimi väga teravalt läbi. See oli päris suur haav, mis tookord tekitati. See juhtum peaks meile õpetama, et salaja ei tohi asju korraldada,“ ütles Karolin ja lisas, et inimestele tuleb selgitada, miks mingil viisil tegutsetakse,” ütles Karolin.

Vaata intervjuud pikemalt videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.