"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maist alates toimuvad ühistranspordis olulised muudatused (0)
27. aprill 2017
Scanpix

Alates 2. maist asendatakse trollibussiliin nr 9 bussiliiniga nr 72 Keskuse – Kopli, mida hakkavad teenindama uued hübriidbussid ja trammiliin nr 2 nimetatakse ümber Balti jaam Suur-Paala.

Tallinna Transpordiamet teatab, et alates 2. maist asendatakse trollibussiliin nr 9 bussiliiniga nr 72 Keskuse – Kopli, mida hakkavad teenindama uued Euro VI heitmenormile vastavad Volvo 7900 hübriidbussid ja trammiliin nr 2 nimetatakse ümber Balti jaam Suur-Paala.

Alates 1. maist muutuvad bussiliinide nr 1A, 12, 49, 50, 54 ja 55 ning trammiliini nr 2 mõnede peatuste nimed.  Peatuse Aiatee asemel on bussiliinidel nr 1A, 49 peatus  Aia tee.  Bussiliinidel 35 ja 50 on peatuse Tondi raba asemel peatus  Osmussaare  ja bussiliinidel  nr 12, 54, 55 ning trammiliinil  nr 2 on Ülemiste peatuse uueks nimeks Suur- Paala. Eeltoodust tulenevalt on trammiliini nr 2 uueks nimeks Balti jaam – Suur- Paala.

Sõiduplaanidega on võimalik tutvuda Tallinna linna internetilehel http://transport.tallinn.ee/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.