"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinnas kohtuvad Balti riikide ja Poola peaminister (0)
02. mai 2017
Scanpix

Peaminister Jüri Ratas kohtub esmaspäeval Tallinnas oma Poola ning Läti ja Leedu kolleegiga. Kohtumise teemaks on välis- ja julgeolekupoliitika ning energia- ja transpordiküsimused.

Esmaspäeval 8. mail kohtuvad Tallinnas Balti Ministrite Nõukogu raames Eesti peaminister Jüri Ratas, Läti peaminister Māris Kučinskis, Leedu peaminister Saulius Skvernelis ning Poola peaminister Beata Szydło, teatas valitsuse pressiteenistus teisipäeval.

Kohtumise teemaks on välis- ja julgeolekupoliitika ning energia- ja transpordiküsimused.

Balti Ministrite Nõukogu on Eesti, Läti ja Leedu valitsuste vaheline koostööinstitutsioon, mille ülesanne on kolme riigi parlamentide koostööd koordineeriva Balti Assamblee välja käidud soovituste üle otsustamine ning ühtlasi Balti riikide valitsuste ja Balti Assamblee koostööd vahendamine.

Balti Ministrite Nõukogu kõrgeim organ on Balti peaministrite kohtumised, mis toimuvad vähemalt kaks korda aastas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.