"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Enim mainitud europarlamendi saadik oli Yana Toom (1)
04. mai 2017
Scanpix

Eesti meedia mainis Euroopa Parlamendi saadikutest aprillis kõige sagedamini Keskerakonda kuuluvat Yana Toomi, kes ületas uudisekünnise 309 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmeil järgnesid Toomile 83 mainimiskorraga sotsiaaldemokraat Marju Lauristin, 75 mainimisrkorraga Reformierakonda kuuluv Urmas Paet, 56 mainimiskorraga Isamaa ja Res Publica Liidu liige Tunne Kelam, 46 mainimiskorraga parteitu Indrek Tarand ja 41 mainimiskorraga reformierakondlane Kaja Kallas.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

sardellist ei piisa
5. mai 2017 22:23
Sisuliselt üks Europarlamendi saadik on võtnud enda kätte Euroopa ja vaat, et maailmapoliitika korraldamise. Tõeline saavutus tegelinskite poolt kes on välispoliitika - äärmiselt keeruline ja mitmetahuline valdkond tegelt - alandanud sardelliks ja biskviidiks.