"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna ja Tartu vahel muutub bussiliiklus tihedamaks (0)
07. mai 2017
Scanpix

Alates tänast muutub bussiliiklus Tallinna ja Tartu vahel kahe väljumise võrra tihedamaks.

Bussiettevõte Lux Express lisab alates tänast Tallinn–Tartu bussigraafikusse kaks igapäevast väljumist. Uued väljumised lisanduvad Tallinna–Tartu suunal kell 22 ja Tartu–Tallinna suunal kell 10.30.

Tallinna–Tartu liinil teevad Lux Expressi bussid tänast alates iga päev 44 väljumist. Sõidugraafiku tihenemise taga on kasvav nõudlus ja suurenev reisijate arv. Ainuüksi tänavu esimeses kvartalis kasvas reisijate arv Tallinna–Tartu liinil aasta varasemaga võrreldes 24 protsendi võrra.

Lux Expressi teatel ületab nõudlus Tallinn–Tartu liinil aga jätkuvalt ettevõtte võimalusi ja nii tehakse tippkoormusega aegadel ka lisaväljumisi. Lisabusside teekond ja sõidugraafik on põhibussiga samad ning see tähendab, et samal kellaajal väljub bussijaamast ühe bussi asemel kaks.

Lux Expressi bussipargis on ligi 80 bussi, mille keskmine vanus on alla kolme aasta. Tänavu kevadel täieneb Lux Expressi bussipark kaheksa eritellimusel valmistatud uue bussiga, mille kogumaksumus on ligi kolm miljonit eurot.

Lux Express teenindab reisijaid enam kui 300 bussijuhiga.

Täpseid sõiduplaane saab näha Lux Expressi kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.