"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Enim mainitud omavalitsusjuhid olid Aas, Konsenkranius ja Kallas (0)
08. mai 2017
Scanpix

Eesti meedia mainis aprillis omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea ülesandeid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust ja Kuressaare linnapead Madis Kallast.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel leidis Keskerakonda kuuluv Taavi Aas mainimist 192, Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Romek Kosenkranius 69 ja parteitu Madis Kallas 30 korral, vahendas BNS.

Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluvat Paide linnapead Siret Pihelgat nimetas meedia 28, keskerakondlasest Narva linnapead Tarmo Tammistet 18, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvat Viljandi linnapead Ando Kivibergi 14, keskerakondlasest Jõhvi vallavanemat Eduard Easti 12 ja reformierakondlasest Haapsalu linnapead Urmas Suklest 10 korral.

Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.