"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
TASUTA! Keskraamatus õpetatakse nutitelefoniga pildistama (0)
08. mai 2017
Scanpix

Keskraamatukogu töötubades saavad 13-16-aastased noored õppida nutitelefoniga häid pilte tegema. Teoorialoengutele järgneb fotojalutuskäik koos juhendajaga. 

Teoorialoengutele järgneb fotojalutuskäik koos juhendajaga. Töötoad toimuvad laupäeviti keskraamatukogus (Estonia pst 8). 13. mail kl 10-13 räägib Triin Kerge dokumentaalfotograafiast. 20. mail kl 13-16 selgitab Aili Alber fotode töötlust. 27. mail kl 12-15 selgitavad Marianna Gunja ja Elo Strauss piltide kompositsiooni. Info ja registreerimine laste@tln.lib.ee ja tel 683 0914. Osavõtt on tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.