"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Allan Roosileht: üksikema pojana polnud mul millestki puudust (0)
15. mai 2017
Scanpix

"Minu ema on mind väga hästi kasvatanud, mul ei olnud lapsena millestki puudus. Ema on teinud minu jaoks kõike, mida ema tegema peab. Nüüd hoolitsen mina tema eest," rääkis raadiodiskor Allan Roosileht. 

“Kui Siiri Oviiri meelest üksikema ei sobi aasta emaks, siis temaga ei olnud vist keegi nõus. Aasta ema ongi tubli ema, kes hoolitseb lapse eest olenemata sellest, kas ta ümber on abistajaid,” rääkis Roosileht. “Kõik emad, kes on oma laste eest hoolitsenud, on aasta emad.”

“Minagi kasvasin üksikema käe all. Mulle on minu ema küll nii tähtis, et ta võiks aasta ema tiitlit kanda, aga teisest küljest ta ise kindlasti ei soovi avalikku tähelepanu. Arvan, et kõiki oma pere liikmeid, olgu ta ema või isa, peaks meeles pidama kogu aeg,” lõpetas Roosileht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.