"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
OLGA: Taavi Aas on hästi sümpaatne linnajuht (0)
16. mai 2017
Ekraanitõmmis

"Taavi Aas peab olema aus ja avatud. Linn peab olema puhas, ilus ja hästi juhitud. Kõik linnaosad peavad olema võrdsed tema jaoks," ütles tallinlane Olga.

“Mina kindlasti ootan, et Taavi Aas jääks Tallinna linna juhtima, nagu ta on seda seni teinud. Ta on teinud palju head linna jaoks, näiteks hästi funktsioneeriv tasuta ühistransport, head meediaväljaanded, mida ma kindlasti soovin, et nad edasi oleksid, ma mõtlen Pealinna, Stolitsat ja Tallinna TV-d.

Taavi Aas peab olema aus ja avatud. Linn peab olema puhas, ilus ja hästi juhitud. Kõik linnaosad peavad olema võrdsed tema jaoks. Taavi Aas on hästi sümpaatne linnajuht, mina arvan, et tunnen teda hästi. Ta kohe paistis silma oma läbimõeldud otsustega,” sõnas Olga.

Pikemat intervjuud vaata videost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.