"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hollandi kuningas paljastas oma hobi reislennuki piloodina (0)
18. mai 2017
Scanpix

Hollandi kuningas Willem-Alexander tunnistas, et ta loobus alles hiljuti salajasest piloodi ametist lennufirmas KLM. . Kokku oli ta salajane reisipiloot 21 aastat.

Kuningas rääkis, et ta kaks korda kuus firma reisilennukites Fokker 70 ametlik kaaspiloot ja see oli talle lõõgastav hobi, mis aitas tal puhata kuninga kohustustest, kirjutab the Guardian. Enne seda töötas ta kuningaameti kõrvalt Hollandi lennufirmas Martinair. Kokku oli ta salajane reisipiloot 21 aastat. KLM asendab vananevad Fokkerid Boeing 737tega ja kuningas otsustas, et uute lennukite piloodiks ta ümber ei õpi. 50aastane kuningas ja kolme lapse isa rääkis, et oli vaid harv juhus, kui reisijad ta lendurivormis ära tundsid. Ka ei pea kaaspiloot reisijatele oma nime paljastama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.