"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pakirobot külastas Tallinna linnavalitsust (1)
24. mai 2017
Raepress

Tallinna saab nimetada lausa pakirobotite pealinnaks, sest just Eesti pealinnas on pakirobot enim sõite teinud. Tegevlinnapea Taavi Aasa sõnul aitab pakiroboti kasutamine tutvustada Eestit üle maailma.

Täna tutvustasid firma Starship esindajad tegevlinnapea Taavi Aasale pakirobotit. Pakirobotid on Tallinnas nii proovisõitudel kui ka teenust osutades läbi sõitnud üle 30 000 kilomeetri.

Tallinna saab nimetada lausa pakirobotite pealinnaks, sest just Eesti pealinnas on pakirobot enim sõite teinud. Tegevlinnapea Taavi Aasa sõnul aitab pakiroboti kasutamine tutvustada Eestit üle maailma.

Starship Technologie ühe omaniku Allan Martinsoni sõnul on selge, et Eestisse autotööstust ei tule. Küll aga on võimalik siin arendada samuti inimeste elu oluliselt kergendavate pakirobotite tootmist. Täna toimetavad pakirobotid näiteks mustamäelastele toidukaupa koju.

 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

W.
24. mai 2017 16:28
Tore. Olen neid näinud Nõmme teel jalutamas, uhkelt ja sirgelt!