"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kapo vabastas Sarapuu kinnipidamiselt (0)
25. mai 2017
Scanpix

Kaitspolitsei (kapo) vabastas täna kriminaalkuriteos kahtlustatavana kinni peetud Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu täna õhtul veidi enne kella 18. Sarapuu esitas täna õhtupoolikul ka avalduse abilinnapea ametist tagasi astumiseks.

Kapo ja riigiprokuratuur menetlevad alates selle aasta 1. märtsist kriminaalasja, mille raames esitati neljapäeval Sarapuule kahtlustus teadvalt toimingupiirangu rikkumises eriti suures ulatuses. Lisaks kahtlustatakse kahte meest suures ulatuses toimingupiirangu rikkumisele kaasaaitamises.

Sarapuu esitas täna õhtupoolikul ka avalduse abilinnapea ametist tagasi astumiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.