"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskraamatukogus saab kuulata tasuta kontserti sarjast "Õhtune muinasjutt" (0)
25. mai 2017
Scanpix

Kontserdil kõlavad kaks eripalgelist vokaaltsüklit.  Modest Mussorgski "Lastetuba" ("Детская") ja Ester Mägi rahvalaulutekstidele kirjutatud "Kolm setu muinasjuttu".

Esmaspäeval, 29. mail kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu suures saalis (Estonia pst 8) kontsert “Õhtune muinasjutt”. Esinevad Anna Dõtõna (metsosopran), Mari Visnapuu (klaver) ja Nils Kosapoeg (flööt). Kavas: Mussorgski, Prokofjev, Enescu, Mägi.

Lisaks lauludele kõlab kontserdil kaunis flöödimuusika – katkendid Sergei Prokofjevi sonaadist flöödile ja klaverile D-duur op 94 ning rumeenia helilooja George Enescu “Cantabile et presto”.

Anna Dõtõna on laulnud Eesti Kontsertkooris ja ansamblis Vox Clamantis. Alates 2011. a kuulub ta Eesti Filharmoonia Kammerkoori koosseisu, jätkates selle kõrvalt klassikalise laulu õpinguid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magistrantuuris.

Nils Kosapoeg õpib flööti Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Ta esitab muusikat erinevates žanrites ning on aktiivselt tegev mitmetes koosseisudes, sh Härrasmeeste Ansambel ja Estonian Dream Party Band.

Mari Visnapuu on lõpetanud Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemia magistrantuuri interpretatsiooni erialal ning jätkab hetkel õpinguid saateklassi erialal, olles samal ajal tegev kontsertmeistri ja õpetajana.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.