"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Leekides majast päästetud viiest lapsest neli vajasid tervisekontrolli (0)
25. mai 2017
Scanpix

Tuletõrjujad aitasid kolmapäeva õhtul Tallinnas Lasnamäel põlema süttinud majast välja neli täiskasvanut ja viis last, kellest neli vajasid tervisekontrolli.

Häirekeskus sai kell 20.20 teate, et Lasnamäel Kiive tänaval on kahekorruselise kortermaja ühes esimese korruse korteris põleng. Päästjate saabudes oli maja üks trepikoda suitsu täis, suits levis põlevast korterist ka teistesse elamistesse, vahendas BNS.

“Selles korteris, kus oli põleng, inimese õnnetuse ajal ei olnud. Üks osa maja teistes korterites olnud inimestest lahkus majast iseseisvalt, päästjad aitasid teiselt korruselt õue värske õhu kätte neli täiskasvanut ja viis last. Neli last viis kiirabi tervisekontrolliks haiglasse,” kirjeldas Põhja päästekeskuse pressiesindaja toimunut.

Kustutustööd lõpetati kella poole kümne paiku õhtul, tuleõnnetuse täpse tekkepõhjuse selgitab uurimine. Neljapäeva südapäeva paiku läheb sündmuskohale menetleja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.