"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Keskraamatukogu avas tasuta võõrkeelsete e-raamatute laenutuse (0)
29. mai 2017
Scanpix

Keskraamatukogu avas e-raamatukogu, kus lugejad saavad tasuta inglis- ja venekeelseid e-raamatuid lugeda ning audioraamatuid kuulata ka internetiühenduseta.

Tallinna Keskraamatukogu OverDrive e-raamatukogu asub aadressil keskraamatukogu.overdrive.com. OverDrive’i e-raamatukogust saab laenata kuni viis e-teavikut 21 päevaks ning ootejärjekorda on end võimalik lisada kuni viiele e-teavikule. Ühte eksemplari saab samaaegselt lugeda/kuulata üks inimene. E-teavikuid saab laenata tasuta ja lugeda/kuulata arvutist ning nutiseadmetest. Laenatud e-teavikuid saab lugeda/kuulata nii internetibrauseris kui seadmesse installeeritud OverDrive’i rakenduses. Rakenduse saab tasuta alla laadida oma seadme rakenduste poest nt Google Play Store’st, Apple App Store’st, Windows Store’st või lehelt app.overdrive.com. Rakendusse alla laetud e-teavikuid saab tagastustähtaja saabumiseni lugeda/kuulata internetiühenduseta. Juurdepääs laenatud, sh alla laetud e-teavikutele kaob tagastustähtaja saabudes automaatselt.

E-raamatukogu esilehelt leiab lugeja valiku rahvusvahelise kirjandusfestivali HeadRead raames 24.-28. mail Tallinna külastavate kirjanike e-raamatuid. Teiste hulgas on OverDrive’s teoseid Tan Twan Engilt, Jonas Khemirilt ja Maria Turtschaninoffilt, kellega saab Tallinnas festivali raames kohtuda. OverDrive’st leiab ka inglise ajaloolase ja kirjaniku Jason Good-wini teoseid, kes viib laupäeval, 27. mail keskraamatukogus läbi krimikirjanduse töötuba.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.