"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Alates homsest töötab rannavalve (0)
31. mai 2017
Scanpix

Alates 1. juunist kuni  31. augustini  osutab Tallinna haldusterritooriumil asuvates supluskohtades rannavalveteenust AS G4S Eesti. Kahes Tallinna rannas, Pirital ja Pikakaril, heisatakse esmaspäeval, 5. juunil supelrandade kvaliteeditähis sinilipp.  

Rannavalveteenust osutatakse igapäevaselt  kella 10.00-st kuni 20.00-ni . Kõikides randades on valverajatised, mille seintele paigutatakse külastajatele teabetahvlid vee-ja õhutemperatuuri, tuulekiiruse ning ultraviolettkiirguse taseme kohta. Rajatistele paigaldatakse signaallipud koos infoga nende tähenduste kohta.

Supluskohtade asukohad: Haabersti linnaosas Kakumäe rand ja Harku rand, Põhja Tallinna linnaosas Pikakari  rand ja Pelgulinna /Stroomi rand, Pirita linnaosas  Pirita rand. Supluskohtade hooajaks ettevalmistamise ja randade heakorra eest vastutavad linnaosavalitsused. Supluskohtadesse on paigaldatud ka jalgrattahoidikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.