"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Stroomi rannal toimub suve-, surfi- ja rannahooaja avapidu (0)
02. juuni 2017
Põhja-Tallinna valitsus

Põhja-Tallinna valitsus ja Stroomi Surfiklubi kutsuvad kõiki laupäeval, 3. juunil Stroomi randa rannahooaja avapeole. Pidu saab alguse kell 13.00 Stroomi Surfiklubi juures (ranna lõpus Haabersti poolsel alal).

Ees on ootamas palju head muusikat, toredaid inimesi ja lahedaid tegevusi nii suurtele kui ka väikestele: lastega joonistavad ja mängivad Põhja-Tallinna Noortekeskuse töötajad, kohal on ka Põhja-Tallinna jalgpalliklubi Volta, kes aitab soovijatel palli väravasse lüüa. 

Avatud on Stroomi Surfiklubi kohvik ja SUP laudade laenutus. SUP laudadelaenutus avamise puhul 50% tavahinnast.

“Stroomi ranas toimuvad sel aastal küllalt suured ümberkorraldused, kuid rand on külastajatele avatud ning nagu igal rannahooajal – on see meie jaoks üks kiiremaid tööaegu, et kõigil, kes randa tulevad, oleks seal hea olla,” ütles Kaljulaid. 

Ürituse kava:

13.00–15.00 DJ puldis Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid

15.00 SUP surfi ABC (teooria) koolitus, Stroomi Surfiklubi

16.00 Lohesurfi ABC (teooria) koolitus, Stroomi Surfiklubi

16.00 Rannajooga, juhendaja Jaanika Kütt.

 

Koolitustele ja joogasse palutakse võimalusel ette registreerida kristi@kiteboarding.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.