"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hobust väidetavalt julmalt kohelnud naise protsess algas kuulamistega (0)
06. juuni 2017
Scanpix

Pärnu maakohtus jätkuv kohtuprotsess väidetavalt hobust julmalt kohelnud naise üle jätkus teisipäeval tunnistajate ja süüdistatava kuulamisega.

Kohtu pressiesindaja sõnul jätkus kohtuprotsess Pärnu maakohus Pärnu kohtumajas väidetavalt hobust julmalt kohelnud naise üle tunnistajate ning süüdistatava kuulamisega ning kohus lõpetas kohtuliku uurimise, vahendas BNS.

Kohtuvaidlused algavad tuleva nädala teisipäeval.

Mais alanud kohtupidamine Kärt-Katrin Korbi üle peab välja selgitama, kas tema nälginud hobune rauges hoolimatuse, loomapidaja oskamatuse, rahapuuduse, vale ravi või eelmainitu koosmõjul.

Hobuse julmas kohtlemises süüdistatava Korbi kohtuasjas on üle kümne tunnistaja. Esimesel istungil andsid tunnistust kaks veterinaararsti, Korbi ema, naaber, elukaaslane ja elukaaslase isa ja sisuliselt kõigi ütlustes oli vastuolusid, kirjutas mais Pärnu Postimees.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.