"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratas ja Sipilä kohtuvad jalgpalliväljakul (0)
08. juuni 2017
scanpix

Peaminister Jüri Ratas ja Soome peaminister Sipilä võtavad osa Eesti ja Soome riigikantseleide töötajate sõpruskohtumisest jalgpallis.

Laupäeval Tallinnas Snelli staadionil aset leidev matš osa Eesti – Soome 100+ jalgpalli maavõistlusest, millega tähistatakse ühiselt mõlema riigi juubeleid, teatas valitsuse pressiesindaja. Ühe päeva jooksul toimub enam kui sada jalgpallivõistlust nii Eestis kui Soomes, vahendas BNS.

Pärast mängu leiab aset peaministrite kahepoolne kohtumine, kus on plaanis käsitleda olulisemaid kahepoolsete suhete ning Euroopa Liidu tulevikuga seotud teemasid, sealhulgas Eesti eesistumise kontekstis.

Õhtul võtavad peaministrid osa Eesti ja Soome ettevõtjate ühisest äriseminarist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.